den tragiska sanningen

Kom på en sak idag...  Vad jag hatar söndagar. Alltså inte det man gör under dagen, utan bara söndagar i allmänhet. Helgen är slut, man är normalt sett rätt slut och det är oftast något tråkigt som händer. Man bara längtar till nästa helg och känner helst för att gå i ide i fem dar. Men som sagt, imorgon är det måndag, och färden mot helgen börjar åter igen.

I helgen kom jag också fram till lite annat intressant material i "Hur man inte raggar upp en tjej på 10 sek". Var på Tunnan i fredags, mysigt ställe! Och då inträffade en lagom intressant sak. Tänker inte använda namn så vi döper om dom till S och Mr.Bu. (Mr.Butt-Ugly!). I alla fall så satt vi och hade trevligt när Mr.Bu knatade förbi, slår sig ner brevid S, som för övrigt är förlovad, och börjar stöta på henne i hundra blås. Man ser hur han verkligen anstränger sig för att leva upp till normen "Se så intresserad ut som möjligt", samtidigt som att alkoholen börjar dra bort honom från omvärlden. Så tips nr 1, försök inte ragga när du är för full, inse dina gränser!!
Ja, så han hänger ivrigt kvar och tänker verkligen inte ge sig i första taget. S börjar tröttna och förflyttar sig runt till andra sidan bordet till sin "stand-in-pojkvän". Tio minuter en kvart senare hajjar Mr.Bu vinken och frågar förvånat om dom är ihop. Dom hasplar ur sig något om att dom kanske är på G och S pussar Mr Stand-in på kinden. Man verkligen ser hur Mr.Bu¨s mungipor faller lika snabbt som en överanvänd sacco-säck och han reser sig tungt och går vidare. Men tror ni han har gett upp? Nejdå! En stund senare kommer han tillbaka och tillägger att "han ska bara på toa". Jaha? Och det skulle vara intressant att veta för att....?? DET ÄR DET INTE!!

Vissa människor borde stanna hemma på fredagkvällar. Och om du vet att du inte skulle ha något problem att sätta på en get när du blir full, drick inte.


You know you love me!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lämna ett avtryck och få fler besökare till din blogg/hemsida! - http://webbsilo.se/avtryck/

2011-10-25 @ 00:03:17
URL: http://webbsilo.se/avtryck/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0